A betegségek mellett a diákmunkáknak is utánanéztem

Az álláskeresés nem egy rövid program, hiszen van, hogy az ember hónapokig keresi a megfelelőt. Én is már napok óta böngészek a tökéletes diákmunka után, de vagy nem találok semmi jót, vagy csak olyat, ahova soha sem vennének fel. A több órás keresgélés után a lelkesedésem is sokszor alábbhagy, és hirtelen azon kapom magam, hogy valamilyen közösségi oldalt pörgetek, vagy ami múltkor történt, éppen a Sclerosis multiplexes betegekről olvasok egy cikket.

Ilyenkor mindig vissza kell rántanom magamat a valóságba és emlékeztetnem kell az agyam, hogy mit is keresek éppen a böngészőben.

Azonban szerencsére egy nap szembejött velem a topiwork.hu, ami megváltoztatta az életem. Jó ez elég színpadias kijelentés, de valamilyen szinten tényleg így van, hiszen a segítségükkel megtaláltam a tökéletes diákmunkát.

A letisztult weboldalon könnyedén keresgélhettem a különböző kategóriába sorolt állások közül, majd többre jelentkeztem is. Egyeztetések és interjúk után sikerült is felvételt nyernem egy helyre, mindez pár nap leforgása alatt, így konkrétan nem hittem el, hogy mi történik.

A topiwork.hu csapatával az adminisztráció is zökkenőmentes és gyors volt, valamint azóta sincs rájuk semmilyen panaszom.

A fizetésem mindig időben megérkezik, a munkámmal teljesen elégedett vagyok és most már nem kell órákat a laptop előtt töltenem, kivéve akkor, ha dolgozom éppen az irodában.

Rendkívül hálás vagyok ennek a csodás iskolaszövetkezetnek, és mindenkinek ajánlom a topiwork.hu nevű weboldalukat, aki éppen diákmunka után keresgél, hogy elkerülje a hetekig tartó szenvedést.