A csőtörés is jobb, mint az SM

A sclerosis multiplex egy borzalmas betegség, még az ellenségemnek sem kívánnám… Szerencsére nem azért tudom ennyire, hogy mennyire szörnyű vele élni, mert megtapasztaltam volna, hanem azért, mert sokáig olyan intézményben dolgoztam, ahol számos ilyen beteg megfordult.

Természetesen nem csak SM betegek voltak a palettán, sok mindent láttam már, de ez a betegség azért ragadta meg a figyelmem, mert sajnos ez elég fiatalon is támadhat, és hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, rendkívül lassan építi le az adott személyt.

Sokszor, amikor hétköznapi problémákkal szembesülök és felidegesítem magam rajtuk, akkor eszembe jutnak ezek az SM betegek. Mégis miért kellene magam halálra stresszelni egy csőtörésen? Ez egy megoldható dolog, csak kell hozzá egy vízvezeték szerelő. Ennyi. Semmi pótolhatatlan nem veszett oda.

Persze nem állítom, hogy egy csőtörést rendbe tenni semmiség volna – igen, én is megszenvedtem vele, nem fogok hazudni -, inkább arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy érdemes a helyén kezelni a hétköznapi bosszúságokat, ugyanis valóban nem hullik darabjaira a világ egy vízvezeték probléma vagy egyéb háztartási gond miatt.

Ha aggódsz az ilyesmi miatt, javaslom, hogy írd fel ennek a profi vízvezeték szerelőnek az elérhetőségeit, ugyanis a topvizgazfutesszerelo.hu oldalon érheted el a legjobbakat! Azóta vagyok én is ilyen laza, mióta rájöttem, hogy az ő segítségükkel nem nehéz megoldani még egy csőtörést sem.

Történt pár hónapja, hogy az alsó szomszéd jelezte, hogy gond van: a fürdőszobájának plafonja beázott, ami egyértelmű jele volt annak, hogy valamilyen vízvezeték probléma adódott nálam. Levert a víz, ugyanis hirtelen nem tudtam, mitévő legyek, aztán a Google segített. Gyorsan ráakadtam a topvizgazfutesszerelo.hu oldalra, ahol egész Budapesten elérhető, profi szakembereket lehet hívni baj esetén.
Mivel ez nem kis bajnak ígérkezett, rögtön tárcsáztam. Szerencsére a hölgy, aki felvette nekem a telefont, nagyon kedves és nyugodt volt: biztosított afelől, hogy rendben lesz minden, és SOS tudnak indulni hozzám a szerelők.

Nem is vártam sokat, egy óra múlva kb. már kint is volt nálam a vízvezeték szerelő. Sajnos bontás és hasonlók nélkül nem tudtam megúszni a műveletet, de legalább egy jó részét állta a biztosító a műveletnek köszönhetően a megfelelő számlának, amit kiállítottak.

Nem volt kis művelet, az már egyszer biztos, de örülök, hogy végezetül sikerült rendbe tenni ezt a problémát is nálam, és most már nyugodtan alhatok emiatt.

Azóta természetesen nem csak csőtörés miatt kerestem őket, hanem a fűtésrendszert is ők nézték át, továbbá a fürdőszobám felújítása alatt is segédkeztek nekem a profi vízszerelőik. Szívből ajánlom őket, ugyanis nagyon megbízhatóak, ráadásul nem csak Budapesten, hanem kb. egész Pest megyében elérhetőek.

Visszatérve a kezdő sztorira: tudom, azért egy ekkora csőtörés nem kis stresszel jár, de már tudom ezeket a dolgokat lazán kezelni. Tudom, hogy nem ez a világvége, ettől nem változik meg hosszútávon az életem, ugyanis szerencsére ez egy orvosolható probléma, főleg, ha egy jó vízvezeték szerelő is kéznél van. Szóval ne aggódjatok a háztartási gondok miatt, írjátok fel a topvizgazfutesszerelo.hu elérhetőségeit,