A masztektómia TB támogatott, de elérhető magán rendelőben is

Ha valaki SM betegséggel küzd, sajnos nem jelenti azt, hogy más betegség elkerüli, így érdemes mindenre odafigyelni, amire csak lehet. Most egy olyan mirigyállomány eltávolítással kapcsolatos beavatkozást osztok meg, aminek daganat megelőző hatása van. Ezt az emlőeltávolító műtétet masztektómiának nevezik.

A masztektómia egy olyan beavatkozás, amit a TB támogat, de lehetőség van arra, hogy a műtétet a Kelemed Plasztika hajtsa végre. Ezt bárki kérheti náluk, de fontos, hogy csak akkor vállalják el ezt a típusú beavatkozást, ha minden szükséges klinikai vizsgálatra sor került és az oncoteam, akik a daganatos betegek kezeléséről meghozzák a döntést, meghozták a műtéttel kapcsolatos döntést.

Konzultációs időpontot a masztektómia weboldalán lehet kérni Dr. Kelemen Ottóhoz, vagy a weboldalon megadott e-mail címre is lehet levelet küldeni, időpont egyeztetést követően készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre személyesen. Előtte a weboldalon lehet informálódni arról, hogy ennek a típusú beavatkozásnak pontosan mi a célja, és mi történik a műtét során, valamint, hogy mely betegség esetén van szükség ilyen típusú beavatkozásra. Amennyiben nálad ilyen problémáról van szó, mindenképp érdemes körültekintően informálódni és időpontot kérni a Kelemed Plasztika oldalon.

A Plasztikáról számos pozitív vélemény megtalálható az interneten, ezek alapján nem nehéz átlátni, hogy egy modern plasztikai intézményről van szó, ahol professzionális csapat várja a betegeket. A masztektómia mellett számos plasztika műtét elérhető náluk: arcplasztika, mellplasztika, alakformálás és még intimplasztika is. Ezenkívül számos módszer közül lehet választani akkor is, ha meg szeretnénk fiatalítani az arcunkat. Az arcfiatalítás menüpontban  megtalálhatók a különféle kezelések és módszerek, a blogban pedig sok egyéb plasztikához kapcsolódó témáról lehet tájékozódni.