A saját gyermekem ápolása ezerszer jobb érzés, mint a beteg embereké

A munkám elég különlegesnek mondható. Ápolóként tevékenykedem, mégpedig egy sclerosis multiplexes betegekkel foglalkozó intézményben. Mindig is egészségügyi pályát akartam választani, ám korábban nem gondoltam, hogy ilyen helyre sodor majd az élet. A munkám során nélkülözhetetlen az önzetlenség. Itt tanultam meg feltétel nélkül elfogadni bárkit, és sokszor egyszerre szívbemarkoló, mégis felemelő ezeknek a betegeknek a küzdelmét figyelemmel kísérni. Pontosan ezen kettősség adja meg a lendületet, ami ahhoz kell, hogy töretlen lelkesedéssel, kitartással és alázattal végezzem a munkám.

Bár a munkám kiemelt helyet kapott az életemben, nem tagadom, a család is régi álmom volt. Amikor végre két csíkot mutatott a terhességi teszt, a felhők fölött jártam. Boldogságom határtalan volt. Jó érzéssel tölt el, hogy a munkahelyemen nap, mint nap kiélhetem a gondoskodás iránti vágyam, úgy éreztem, az életem akkor válik teljessé, ha a saját gyermekemnek viselhetem majd gondját. Végre elérkezett ez az időszak is.

A babavárás Istennek hála problémamentesen lezajlott. Izgatottan szereztem be minden apró kelléket, mely a csöppségemnek kellett. A szívem alatt hordott gyermeknek mindent szerettem volna megadni az első pillanattól fogva. Ennek csupán egy akadálya volt: mégpedig a pénz. Valljuk be, egy gyermek rengeteg kiadással jár, még akkor is, ha kiemelt figyelmet fordítunk arra, mit, honnan szerezzünk be.

Az első heteket fáradtan, de boldogan viseltem. Szerencsére sok barátnőm túl volt már a gyermekáldáson, így rengeteg hasznos tanácsot kaptam tőlük. Így hallottam először a LORD Shopról.
Lilivel beszélgettünk, amíg a kicsik aludtak, és ő javasolta, hogy nézzek szét a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon. Onnan jött az ötlete, hogy panaszkodtam, menyibe kerül a pelenka. Szinte finanszírozhatatlannak éreztem, álmomban sem hittem, hogy pont ez lesz, amit majd aranyáron kínálnak a boltok polcain. Nem volt számára idegen ez a probléma, és szívesen osztotta meg velem, ő miként oldotta meg ezt.

A LORD Shop már elsőre sem egy hagyományos weboldalnak tűnt. Tetszett, hogy nem egy színes-szagos, mindenféle jóval kecsegtető weboldal fogadott, hanem egy egyszerű, letisztult, lényeget elém táró honlap. Könnyen át tudtam tekinteni, hogy mik azok a termékek, melyek elérhetőek náluk. Elsősorban babaholmikkal foglalkoznak. A repertoárjukban ott vannak a pelenkák, a babaruhák és játékok, valamint a tisztálkodási kellékek is egytől-egyig. Ezek mind olyan termékek, amelyekre egy pici baba mellett állandó szükség van.

Kíváncsian fogtam bele a böngészésbe. Tényleg nem egy átlagos webshopról beszélünk a LORD Shop esetén. Először a pelenka témába lovalltam bele magam, hiszen ez volt az, ami a leginkább égető volt számomra. A LORD Shopban mindenki megtalálja a maga számára megfelelő terméket: vannak olyan pelenkák, melyeket kifejezetten azoknak találtak ki, akiknek a jó ár a legfontosabb, és olyanok is akadnak, amelyek a prémium minőséget képviselik. Én az arany középutat választottam: a legjobb ár-érték arány felkutatását tűztem ki célul. Így spórolhatok is, de mégsem kell lemondanom arról, hogy a gyermekemnek a legjobbat adhassam.

A LORD Shopban nem feltétlen az ismert szupermarketek polcain is megtalálható márkák viszik a prímet. Sok olyan akad, ami egy kifejezetten általuk forgalmazott márka. Mivel szeretem az újdonságokat, kíváncsian olvastam el minden termékleírást. Miután megtaláltam a nekünk valót, a méret kiválasztása következett. Szerencsére erre is gondoltak: az adott pelenka többféle méretben is jelen van a kínálatban, így, ha az egyik beválik, akkor arról nem kell lemondani, ha nő a baba. Meglepődve tapasztaltam, hogy a nagyáruházakban vásárolt pelenkához képest ezerszer jobb árakon kínálták, pedig Lili elmondása szerint egyáltalán nincs különbség az itteni és a tévében reklámozott darabok között. Sőt, volt olyan, ami számára jobban bejött, mint amikkel legelőször próbálkozott.
Bátran tettem a kosaramba a kiválasztott pelenkát. Mivel félős vagyok, és nem akartam elsőre túl sok pénzt költeni, úgy döntöttem, nem vállalok nagy rizikót, így csak egy csomaggal rendelek.

Ami aggasztott még, az a kiszállítási ár. Sok helyen futárszolgálatok borsos árat kérnek el házhozszállításért. Ha itt is így van, akkor bizony nem vagyok előrébb, hiába olcsóbb a pelenka. Amikor a szállítási módokat kutattam, meglepődtem: Budapesten és környékén van lehetőség kedvezményes kiszállításra is. Erre egy nagyon egyedi módot alkottak meg a LORD Shop munkatársai: az úgynevezett túrajáratot. Ez a túrajárat egy különleges lehetőség. Előre megadott időpontokban indulnak a cég saját futárai. Tudhatjuk előre, hogy mikor érkezik az adott városba, kerületbe a futárszolgálat, amelyben mi lakunk, és ekkor átvehetjük tőle a csomagot. A kiszámíthatóság és ütemezhetőség mellett hatalmas előny, hogy ezeknek a túrajáratoknak a szállítási költsége elenyésző. Sőt, egy bizonyos összeg felett ingyenes! Ezt figyelembe véve egyáltalán nem vagyunk pénzügyileg hátrányban még akkor sem, ha ezt a kényelmes módot választjuk. Még ha fizetnünk is kell érte, legalább annyiba kerülne elkocsikázni egy hipermarketbe, mint kifizetni a szállítást. A ráfordított időről és a kisgyermekes vásárlás procedúrájáról már nem is beszélve.

Izgatottan vártam az első túrajárat által szállított csomagomat. A vártnak megfelelő időpontban érkeztek, és nagy örömömre még ekkor is volt lehetőség a kártyás fizetésre.
A kapott rendelés tartalma szintén nagyon tetszett. A pelenka legalább olyan jó volt, ha nem jobb, mint amit korábban használtunk, de az ára sokkal kedvezőbb volt. Ez volt számomra az a pont, ahol elköteleződtem a LORD Shop irányába.

A következő rendelésem alkalmával már jobban szétnéztem a webáruházukban. Rengeteg termékük van. Először a babáknak szánt tisztálkodási termékeket böngésztem végig: megrendelhettem innen a popsitörlőt, a popsikrémet is, de piciknek szánt testápoló olajat is a kosárba tettem. Nagy örömömre még mosószerből is találtam olyat, ami kifejezetten csecsemők számára is alkalmas. Ezzel mindig nagy gondban voltam, ugyanis nem mindegy, mivel érintkezik a csöppségem bőre: voltak olyan mosószerek, amelyektől kipattogott, azokat egyből dobtam is a kukába. Nehezen találtam meg a megfelelőt, annál is mindig vadászni kellett az akciókra, ha a pénztárcámra is figyelni próbáltam. A LORD Shopban mindig remek áron megtalálom pontosan azt a márkát, amely bevált a számunkra.

A rendeléseim rendszeressé váltak. Ennek oka a széles választék és a remek ár kombinációja. Nem csak a korábban említett termékek kerülnek hétről hétre a kosaramba, hanem egyebek is: ide tartoznak például a különféle babaruhák. Mivel szinte napról napra cseperedik a gyermekem, gyakran kell beszerezni néhány új holmit számára. A gyors váltás miatt badarság lenne óriási összegeket költeni rá, de nyilvánvaló, hogy nem fogok silány minőséget ráadni. A LORD Shop tökéletes megoldást ad erre is: kiváló kis ruhákat tudok rendelni, abszolút megfizethető árkategóriában.
A másik, amit rendszeresítettem, az a magam és a férjem tisztálkodási szereinek rendelése. A LORD Shop ezekből is kiváló lehetőséget ad, aminek következtében rengeteget tudok spórolni. Ezek olyan kellékek, amiket mindenképp szükséges beszereznie az embernek. Miért ne tennénk akkor jó áron?

A közösségi médiában is követem őket. A vélemények egybehangzóan pozitívak róluk. Nem csoda, én is tapasztaltam már, mennyire jó termékeik vannak, és mennyire jó a szolgáltatásuk.
Rengeteg hasznos tartalmat osztanak meg nap, mint nap. Tájékozódhatunk az aktuális akciókról. Ez azért jó, mert az alapból kedvező áraik mellett így plusz pénzt tudunk spórolni. Ezeket a bejegyzéseket előszeretettel meg is osztom, hátha tudok segíteni másoknak is vele. Ha az ismerőseim többet látogatták volna ezt az oldalt a Facebookon, biztosan én is hamarabb rátalálok, és nem biztos, hogy Lili segítségét meg kellett volna várnom. Persze így is szerencsés vagyok, de sok fejfájást megspórolt volna nekem, ha hamarabb megismerem ezt az oldalt.

A LORD Shop remek választás volt. A lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet azóta is el van mentve nálam a böngészőben. Sőt, sok barátnőmmel osztottam már meg, mindig átküldöm annak, akiről tudom, hogy babát vár. Mivel nagyon elégedett vagyok, soha nem volt kérdés, hogy ezt az elégedettségem megosztom-e másokkal. Szeretném, hogyha minél többen megismernék azt a céget, amely lehetővé tette számomra, hogy a gyermekemnek megadjam a minőséget, mégpedig úgy, hogy az én pénztárcám se lássa ennek kárát.