A Sclerosis multiplex betegség ellenére is részt vettem egy esküvőn

Ha valaki beteg, nem szívesen megy társaságba. Ha nem fertőző betegsége van, akkor sem. Hiszen a lelki okok is okozhatnak testi tüneteket és lehangoltan senki sem szeret társaságba járni. Viszont a múlt héten volt alkalmam részt venni egy nagyon szép esküvőn, ahol az esküvői ajándék násznépnek selfie géppel készült képek voltak. Amikor ezt megláttam, egyből megörültem. Hiszen ez egy remek ötlet. Ezzel minden boldog pillanatot meg lehet örökíteni és mindenkinek meg is tud maradni ez az emlék. Hiszen a Selfiegép.hu csapata digitális formában is elküldni a képeket, így még egymásnak is el lehet küldeni a képeket.

A Selfiegép.hu munkatársai folyamatosan fejlődik, így a gépeket is fejlesztik, az egyedi háttér választékot és egyedi kiegészítőket is folyamatosan bővítik. Egy ilyen selfie gép használata egyébként nagyon egyszerű, hiszen nem kell mást tenni, mint megérinteni a kijelzőt, majd beállni a gép elé és máris készülnek a képek.

Éppen ezért nagyon jó választás lehet minden rendezvényre, amiről szeretnénk emlékeket. Legyen szó esküvőről, céges buliról, fesztiválról vagy privát partyról, a selfie gép minden esetben egy jó választás.

Miért érdemes a Selfiegép.hu csapatát választani?

Nagy tapasztalattal rendelkeznek, így gördülékenyen és profi módon végzik a munkájukat. Minden rendezvényen jelen van egy kolléga is, ha baj adódna akkor legyen aki megoldja és ne kelljen megszakítani a bulit. Budapesten belül mindenhová díjmentesen kiszállnak, vidékre pedig kedvező kiszállítási díjuk van. A gépek rövid mozgókép rögzítésére is alkalmasak, így GIF-et is lehet készíteni velük. Személyre szabott szolgáltatást nyújtanak: külön meg lehet adni, hogy a fotó papíron rajta legyen a dátum, logó, név, az esemény megnevezése illetve egyedi keretet is lehet kérni. A rendezvény közben meg lehet hosszabbítani az egyébként 4-6-8 órás intervallumokat, ha úgy látod, hogy szükségetek lenne még a selfie gépre.

Ha nem tudod, hogy mi lenne a tökéletes esküvői ajándék násznépnek, akkor nézz szét a selfiegep.hu oldalán. Ha neked is tetszik az a szolgáltatás, amit nyújtanak, akkor máris megtaláltad a legjobb ajándékot.