Az egészségnek mindig fontosabbnak kell lennie

Sokan úgy gondolják, hogy ameddig fiatalok, addig semmi baj nem érheti őket. Viszont, ez a gondolkodás csapdába csalhat minket. Hiszen ahogyan fiatalon élünk, táplálkozunk és figyelnünk az egészségünkre, az mind kihatással lehet a későbbi felnőtt életünkre is. Ha nagyon kicsapongó életet élünk és egyáltalán nem foglalkozunk az egészségünkkel, akkor bizony ennek lehet hosszútávú következménye.

Egy betegséggel együtt élni viszont nem kellemes dolog. Ezért mindenkinek azon kéne lennie, hogy megőrizze az egészségét. Hiszen megőrizni még mindig könnyebb, mint helyrehozni azt. Sok betegségből nem is lehet teljesen felépülni vagy legalábbis az egészségünk nem lesz ugyanolyan, mint a betegséget megelőzően.

Amióta ezt megértettem, a mindennapok során is figyelni szoktam erre. Szerencsére sikerült egy olyan párt találnom, akinek ez ugyanúgy fontos. Ennek köszönhetően ebben is tudjuk erősíteni egymást.

Mivel nagyon sok dologban egyezik az értékrendünk és hasonló dolgokat tartunk fontosnak az életben, mindemellett pedig még nagyszerű társak is tudunk lenni egymásnak, ezért nem volt kérdés számunkra az esküvő.

Az esküvői fotósok közül nem volt egyszerű kiválasztani a legjobbat, de Szoboszlai Kriszti nagyszerű választásnak bizonyult. Nagyon lelkiismeretesen dolgozik, nagyon szép képeket készít és minden fontos, illetve szép pillanatot meg tud örökíteni. A végeredmények nagyon tetszettek nekünk, ezért egy cseppet sem bántuk meg, hogy végül őt kértük fel az esküvői fotósok közül.

Mi volt az, ami miatt ráesett a választásunk?

Már a honlapján is látszódott, hogy fontos számára az igényes megjelenés, illetve az alaposság. A weboldala nagyon igényes, könnyen használható, egy helyen minden fontos információt megtudhatunk a fotózás menetéről és a fotózásról is. Mindemellett nagyon sok referencia kép is megnézhető az oldalon. Ha ezeket mind megnézed, akkor szerintem már nagyon könnyen eldönthető, hogy szeretnél-e vele együtt dolgozni.

Szoboszlai Krisztinek nagyon egyedi a stílusa, ami a képeken is megmutatkozik. Éppen ezért, első ránézésre már meg lehet mondani a képekről, hogy ezeket ő készítette. Amennyiben ennyire egyedi képekre vágysz és szükséged van egy fotósra, akkor mindenképp nézz szét a weboldalán. Csalódást szerintem Neked sem fog okozni.

Többfajta fotózási fajta közül tudsz válogatni annak megfelelően, hogy éppen mire van szükséged. Vállal: kismama, művészi, glamour, esküvői, jegyes, családi, gyermek, portré, fine art és élményfotózást is. Mivel ilyen színes a szolgáltatásainak a köre, ezért szerintem mindenki könnyen megtalálhatja azt a témát és fotózási fajtát, ami számára épp szükséges.

Ha érdekel, hogy pontosan milyen Szoboszlai Krisztivel egy fotózás, akkor a weboldalon erről is részletesen tájékozódhatsz. Megtudhatod, hogy mire érdemes figyelni a fotózást megelőző napon, milyen ruhákkal érkezz a fotózás napján stb. Mindezek mellett első körben megbeszélitek, hogy mi legyen a koncepció, szükséged van-e profi sminkesre vagy fodrászra, szabadtéri vagy stúdió fotózást szeretnél, illetve melyik fotózási csomagot szeretnéd igénybe venni.

Ugyanis mindegyik csomag mást tartalmaz. Van egy alapcsomag, exkluzív csomag, VIP csomag és egy mix csomag is. A csomagok nagyrészt abban térnek el, hogy hány darab retusált fotót kapsz végeredményként, hogy jár-e profi sminkes és fodrász a fotózáshoz vagy ezt magadnak kell intézned, illetve, hogy a csomag tartalmazza-e a stúdió bérlés díját. A weboldalon részletesen tájékozódhatsz csomagok tartalmáról, ezért a választás teljes mértékben a te kezedben van.

Amennyiben fontos számodra mások véleménye, akkor a Szoboszlai Krisztiről alkotott véleményeket is elolvashatod a weboldalon.

Ha szükséged lenne Budapesten egy olyan megbízható és lelkiismeretes fotósra, akinél a hangulat mindig nagyszerű, és aki könnyen szót ért a gyerekekkel is, akkor keresd bizalommal Szoboszlai Krisztit!