Az lett a hobbim, amit a betegeknek javasoltunk

A cégemmel belekezdtünk egy projektbe, amely során krónikus betegséggel küzdő személyeket segítünk. Legtöbbször olyan embereknek nyújtunk segítséget, akik a depresszióval néznek szembe, akár valamilyen más betegség kapcsán is. Mi azzal próbálunk rajtuk segíteni, hogy különböző tréningeket, foglalkozásokat szervezünk nekik.

Addig-addig hajszoltam magam a sok munkába, hogy végül nekem is kellett egy kis segítség. Kellett valami, ami kikapcsol. Sosem gondoltam volna, de egy olyan hobbit választottam, amit mi is ajánlunk a betegeknek. Szappanokat és egyéb kozmetikumokat kezdtem el gyártani házilag. Nem is rossz egy pasitól.

Ehhez találtam egy honlapot, ahonnan beszerzem az ehhez szükséges alapanyagokat, ez pedig a humanityaruhaz.hu. Ez a cég kozmetikumok, natúr szappanok készítéséhez és a környezetbarát háztartáshoz kínál alapanyagokat és eszközöket. Csak minőségi anyagokkal dolgoznak, amikből különféle kozmetikumok, krémek, vagy szappanok készíthetők. Eddig csak a feleségemnek csináltam pár krémet, de most belevágtam egy új projektbe!

Tudod milyen az a kecsketejes szappan? Eddig én sem tudtam, de most csináltam! Bizony, sajátkezűleg! A házilag készült kecsketejes szappanomhoz az alapanyagokat simán megtaláltam a honlapon, egészen pontosan ezen a linken.

Ez a szappanalap magas vitamin és ásványianyag tartalmú, és gazdag természetes növényi zsírokban, így nagyon jót tesz a bőrnek, és hidratálja azt. Tökéletes alapanyag, a tökéletes honlapról. Hogy miért ez a tökéletes honlap? Mert eszméletlen nagy segítséget nyújt! Nem csupán be tudom szerezni amit szeretnék, de minden infót a rendelkezésemre adnak a termék elkészítéséhez és használatához is. Olyan leírás van a szappanhoz is, mint egy recept egy főételhez!

A rendelés pedig szuper könnyű, mint egy szuper webshopból! A fizetés sima ügy és biztonságos, a szállításra több mód is van, és a kiszállítás is nagyon gyors! Érdemes megjegyezni azt is, hogy a honlap elnyerte a megbízható bolt címet is, ami azt jelenti, hogy megbízhatsz bennük, feltétel nélkül! A kedvencem az oldal. Ha hasonló hobbid van, mint nekem, vagy szeretnél kecsketejes szappant, katt az oldalra fentebb!