Az orvostudomány és a gazdaság is nagyon szerteágazó lehet

Nekem egy távoli rokonom küzd a sclerosis multiplex betegséggel. Nem tartjuk egymással szorosan a kapcsolatot, de a rokonság egyéb tagjain keresztül sokat hallok az aktuális állapotáról. Aggódásában mindenki figyeli, hol tart éppen az orvostudomány ennek a szörnyű kórnak a megértésében.

Én párszor olvastam csak utána a dolognak azon felül, amit a többiektől hallok. És mindig megdöbbent, hogy mennyire sok ismeretre van szüksége a betegséget elszenvedőnek is – hát még, képzelem, hogy a kutató orvosnak, vagy annak, aki csak kezelni próbálja őt.

Hiszek benne, hogy egyszer lesz gyógymód, mert pont ez a komplexitás mutatja meg, hogy a mindenre kiterjedő tudományosság szüli a fejlődést. De az ember öntudatlanul is ezek mintájára alakítja az életét. Amikor rákerestem céges ügyben arra, hogy tartós bérlet autó, akkor újfent láttam, hogy a jogi konstrukciók, a gazdasági természetű dolgok legalább ennyire összetettekké váltak. Azt javasoltam végül a könyvelőnek, hogy nézze maga is át a flottakezeles.hu oldalt, amit linkeltem is, mert ők legalább tökéletesen értenek és átlátnak egyetlen nagy szakterületet. Ismerik minden elemében és az érdeklődők számára általánosan meg is világítják a lényeget. Elolvasható – ráadásul teljesen közérthetően – az összes tudnivaló egy-egy alterületről. Így könnyebb, nem?

Ha készen leszünk, és végez a könyvelő is átnézéssel, csak akkor kerülhet sor a valódi kocsibeszerzésre, mert a csomagok, amin belül lízingelhetjük őket, egy cég számára számosak, és változatosak. A “tartós bérlet autó” témaköre azért is igényel egy külön ilyen szolgáltatót, mint a flottakezeles.hu, mert ekkora tételben nyilván óriási kiadásról lehet szó. (Már 10-20 autónál is) Ők viszont segítenek megtalálni azt, amivel nem lesznek folyamatosan elszálló költségeink, itt-ott felbukkanó váratlan plusz számláink, és – fogalmazzunk világosan – sosem fognak átverni minket. Sem egy esetleges autócsere, sem egy javítás esetén, vagy bármikor, a bonyolult folyamatok bármely részén.

Akármilyen cégnél is dolgozzunk, több jármű esetén eltérő konstrukciók lehetnek optimálisak számunkra. A Flottauto csapatától megtudhatjuk, pontosan melyik lehet tehát a nekünk való, és mindenféle kapcsolódó témakörbe is betekintést nyerhetünk. Van egy nekem nagyon tetsző szlogenjük, amiből az sugárzik: hiába nem 100 autót bérlünk, mert nem vagyunk akkora cég, tök jogos, hogy elvárjuk, hogy szervizeléskor ugyanolyan bánásmódban legyen részünk, mint az igazi nagypályás óriásvállalatoknak. Hiszen igazán igazságtalan az, és nem is vagyunk kisegítve a magyarázattal, hogy kisebb figyelem jusson ránk, mert nem tudunk annyit fizetni… Sőt, könnyen beláthatjuk, hogy nekünk, kicsiknek húsbavágóbb, ha csak pár autónk van, de azokkal akad túl sok probléma. A Flottakezelés weboldal csapata segít abban, hogy a hátrányunkon faragjunk, mondjuk tárgyalási, üzletkötési pozíciókban. És tartós autó bérlet esetén mindenből a legjobban részesüljünk magunk is.

A fenti linkemen egy kisebb fogalomtárat ajánlok a figyelmetekbe az oldalukról, kezdésnek. De ha azt átolvastátok, és valóban van érdekeltségetek a területen, javaslom a mielőbbi kapcsolatba lépést velük: flottakezeles.hu! A legegyszerűbb akár már a linkelt oldalon található űrlapon keresztül megtenni…