Édesapám két szenvedélye

Édesapámnak két igazi szenvedélye volt egész életében: imád olvasni és nagyon szeret sportolni. Ha a sportolásról van szó, akkor jöhet minden, futás, foci, úszás, utol sem lehet érni. De könyvek már egy másik történet. Kedvencei az orvosi krimik, itt mindig valami gyógyászattal kapcsolatos bűntényt göngyölítenek fel és számára ez a leginkább lebilincselő. Nagy kedvence egy olyan történet, ahol a főhős párja sclerosis multiplexes beteg. Ezt a könyvet többször is olvasta, és állítása szerint személyes kötődése is van hozzá, igaz, szerencsére csak érzelmi alapon.

Ez a betegség, mondja, annyira váratlan és kegyetlen módon támadja meg a főhős szerelmét, hogy arra egy család nem tud felkészülni. Éppen a leginkább kiszolgáltatott helyzetben derül ki a hölgyről, hogy beteg, ráadásul egy ilyen degeneratív kór támadja, aminek a végeredménye az esetek nagy részében bénulás, így a végére egyértelművé válik, hogy a könyv főszereplőjének kell gondját viselni. Ugyan alap esetben ez egy kiszámíthatatlan lefolyású betegség, az első észlelt tünetek esetén ajánlott orvoshoz fordulni. Ez az, amit a főhősünk párja nem tesz meg, eltitkolja betegségét, gyengeségnek véli és próbál magától jobban lenni, miközben a főhős belebonyolódik egy orvosi összeesküvés szövevényébe. A történet csúcspontján rá kell ébrednie, hogy párja tünetei olyan súlyosak, hogy orvosi kezelésre és felügyeletre szorul, így össze érnek a szálak az életében, találkozik a munka és a család. Egy kifejezetten lebilincselő, drámai megközelítése ez az emberi múlandóságnak, a munkamániának és a törődés és gondviselés témaköreinek. Természetesen a történet, már amennyire egy ilyen betegség esetén lehet ilyet mondani, happy enddel ér véget, mert főhősünk sikeresen végig vezeti a nyomozást és ezután visszavonul, hogy szerelméről gondoskodjon.

Édesapám nem egy érzelgős típus, de ez a történet mindig meghatja. Magára emlékezteti és az odaadásra, amit családja irányába érez. Amikor látom rajta, hogy ilyen dolgokon rágódik, mindig megsajnálom kicsit és szeretném biztosítani róla, hogy rám bármikor számíthat. Talán ez is az oka, hogy ennyire elkötelezett a saját egészsége irányába. Ahogy mondtam, másik nagy kedvenc időtöltése az olvasás mellett a sportolás. Ez egy remek ötletet adott nekem arra, hogy milyen közös programjaink lehetnének: elmehetnénk együtt sportolni.

Már egy ideje eljárok magam is kerékpározni, de úgy éreztem, édesapám társaságában azért mégis más lenne, így neki is szegeztem a kérdést. Nagyon örült az ötletnek ő is, egyetlen problémát látott: eléggé messze lakunk egymástól. A kérdés adott: hogyan juttassuk el a bicikliket a másik városába, amikor ilyesmire készülünk? A megfejtés természetesen az autóra szerelhető kerékpártartó!

Na igen ez egyszerűen meg is volt, de felvetett további kérdéseket. A legegyszerűbben az internetet hívtuk segítségül és nem is eredménytelenül, hiszen így találtunk rá a https://autofelszerelesek.hu/ oldalra, ami egy webshop, de annyi információval és részlettel, hogy csakhamar szakértői lettünk a témának. Gyors keresés után meg is lett a kerékpártartó. Először megismerkedtünk a kerékpártartók fajtáival, ami a weboldal segítségével egyszerű volt. Megtudtuk, hogy pontosan mit is keresünk, és már mentünk is tovább a nekünk leginkább megfelelő felszerelés irányába. A webshop sok eltérő márkájú, kialakítású és eltérő helyekre felszerelhető választékkal rendelkezik, amikor a kerékpártartókra kerül sor. Más autókiegészítőt is kerestünk később ezen a vásárlásunkon felbuzdulva, hasonlóan részletesen információk begyűjtését követően. Az oldal nagyon részletes és igényes, könnyen navigálható, igényeink szerint ugrálhattunk az alkatrészek és felszerelések között. Nem is volt kérdés, hogy mást is meg fogunk rendelni, ráadásul majdnem az összes általunk választott termék vagy akciós volt, vagy az alapár is meglepően kedvező volt.

Elsődlegesen viszont a kerékpártartó részletes vizsgálata következett. Mindkettőnk autójának márkáját és típusát is megtaláltuk hamar. A legjobban a vonóhorogra erősíthető tartók ragadták meg a figyelmünket. Játszi könnyedséggel edukáltuk magunkat arról, hogy mindkettőnk kerékpárját biztonságosan fel tudjuk majd rögzíteni. Megnéztük a felerősítési folyamatot is, amit képekkel és videókkal is segítettek, illetve természetesen a bicikliket magukat is megmutatták, hogyan kell illeszteni. A biztonságos szállítás ilyen körülmények között számomra garantált is volt. Édesapámat még győzködni kellett, így beleástuk magunkat a technikai paraméterekbe. Ezek is ízlésesen voltak felvezetve, hamar megtaláltunk minden fontos részletet. ezeket lejegyezve pedig az összehasonlítást is megkezdtük.

Amikor sikerült leredukálnunk a versenyben lévő termékeket én idejét éreztem egy kis professzionális segítségnek: felvettük a kapcsolatot a weboldalt kezelő személyzettel, akik készségesen és gyorsan válaszoltak a kérdéseinkre és eloszlatták a kételyeinket. Itt már édesapámon is láttam, hogy szívesen rendelné meg a saját autójára szánt kerékpártartót. Ez nem csoda, természetesen én is beadtam a derekamat a láthatóan magam minőséget biztosító, különleges kialakítású tartók látványától, kedvező árától és a leírásoktól. A döntésünket az alapján hoztuk meg, hogy melyik nekünk tetsző modellről találtuk a legjobb véleményeket. A vélemények és értékelések opciók megbízhatónak tűntek és meg tudtunk néhány negatívumot is, amiket inkább kényelmetlenségeknek neveznék, hiszen egyik sem tudott eltántorítani minket a vásárlástól.

Remek üzletet kötöttünk, éppen akciós termékeket találtunk, ami egy kerékpártartó esetében nem mellékes, hiszen kifejezetten drágán is lehet ilyet vásárolni, azonban nekünk szerencsénk volt és csökkentett áron jutottunk hozzá a sajátunkéhoz. Ami egy bónusz volt a vásárlásunk mellé, az az, hogy mindkettőnk terméke volt raktáron is, így kifejezetten gyors kiszállításban reménykedtünk. Édesapám azonban nem akart itt megállni, amint kosárba tettük a terméket már ugrott is tovább új kiegészítők után kutatva. Nem is volt nehéz dolga, mert az oldal menüjéből pillanatok alatt át is tudott ugrani a neki tetsző autós kiegészítők oldalára, illetve keresni is tudott a keresősáv segítségével a sok felszerelés között. A keresését az ársáv beírásával is szűkítette, így kizárólag olyan termékeket kapott, amikre valójában vágyott is.

Azt kell mondanom, hogy hamar megkedveltük ezt a webshopot. Az, hogy még kapcsolatba is tudunk lépni a munkatársakkal és ők elláttak minket hasznos tudnivalókkal megnyugtatott, hogy ez bizony egy olyan üzlet, amiben szakemberek dolgoznak, akik értik a dolgukat, ha az ember kérdez és tanácsot kér, akkor megbízható választ fog kapni, amire nyugodtan támaszkodhat, ha járművébe szeretne kiegészítőt vásárolni. Legyen szó kényelmi funkciókról, vagy egészen komoly felszerelésekről, itt megtaláltunk mindent, ráadásul remekül tudtunk válogatni a széles választéknak köszönhetően.

Édesapám megtalálta a számítását. Eddig abban biztos voltam, hogy mi a kedvenc könyve, de már azt is tudom, hogy mi a kedvenc autós boltja. remélem, hogy soha nem kell megtapasztalnunk, kedvenc főhősének szenvedéseit, de másik hobbijának teljesen át tudja adni magát és most már teljesen mobilis a biciklijének szállítását illetően, hála egy egyszerű keresésnek és a https://autofelszerelesek.hu/ fantasztikus webshopjának és kivételes kezelőszemélyzetének.