Egészségtudatos szülő mellé vegyél gamer széket

Ilyen az, ha a szüleid az egészségügyben dolgoznak

Elárulok egy titkot: ha az ember szülei az egészségügyben dolgoznak, te sem úszhatod meg szárazon. Sajnos e tekintetben eléggé pórul jártam. Édesapám az egyik fővárosi kórházban dolgozik sebészként, édesanyám pedig ápolóként. A legkülönfélébb élethelyzetekkel találkoznak nap mint nap, nem túlzás ha azt mondom, hogy sokszor tényleg életek múlnak rajtuk. Ma már látom, mindez mekkora terhet és mekkora felelősséget jelent a számukra. De gyerekkoromban ez inkább csak abban nyilvánult meg, hogy nekem már jóval a koronavírus járvány előtt normális volt, hogy gyakran kellett kezet mosni, és a kilincset is legtöbbször csak zsebkendővel vagy ruhaujjal együtt foghattam meg.

Ahogy kamaszodtam, egyre jobban kezdett érdekelni a számítógépes játékok világa, így egyhamar gamerré avanzsálódtam. Persze ezt sem űzhettem csak úgy, mint a többi hozzám hasonló gyerek. A szüleim már akkor figyeltek rá, hogy mivel így gyakorlatilag képes voltam órákat a szobámban tölteni és egy helyben ülni a monitor előtt, legalább a székem legyen kényelmes. Valamiért ezt belém ivódott, ezért ma is igyekszem olyan gamer széket választani, ami biztosítja a számomra a helyes testtartást. Igen ám, de azért a gamer szék árak időnként eléggé borsosak tudnak lenni… Szerencsére egy ismerősöm ajánlotta, hogy látogassak el a BestMarkt oldalára. Itt nem csak, hogy minőségi és strapabíró székeket találok, de a gamer szék árak is verhetetlenek.

A legjobb gamer szék árak, ahol az egészség is fontos!

Mert hát bizony, a gamer lét nem egy olcsó mulatság. Gondoljatok csak bele, mennyi tartozékra költünk: gamer egér, gamer billentyűzet, gamer fejhallgató. És akkor még nem is beszéltünk a játék kiegészítőkről, hiszen némelyikhez komoly felszerelés is szükségeltetik. De hogy visszatérjek a gamer szék árakra, nos, elég széles tud lenni a paletta. A BestMarkt oldalán 20.000 Ft körül lehet kapni a legolcsóbb gamer széket, és kb. az 50.000 Ft-os határig tart az első árkategória. Szerencsére a BestMarktban már ezen az áron is lehet kapni megfelelő, jó minőségű, a célnak megfelelő széket. De ha árban 50.000 Ft fölé is tudunk menni, akkor még több funkció elérhetővé válik a számunkra gamer székek tekintetében.

Így például választhatunk olyan széket, ami dönthető, esetleg állítható kartámlával vagy lábtámasszal rendelkezik. Ez nagyon fontos lehet minden gamer számára, hiszen ahogy már írtam is, gyakran hosszú órákat töltünk el a monitor előtt ugyanabban a pózban. Ezért gamer szék áraktól függetlenül is azt javaslom, hogy olyan széket válasszatok, amit maximálisan a ti testformátokra tudtok beállítani, hogy minél kényelmesebb, ergonomikusabb, és egészségesebb tevékenység legyen a számotokra a gamerkedés. Szerencsére a BestMarkt kínálata tökéletes alternatívákat kínál, érdemes minél több típust megnézni az oldalukon. Ugyanígy a dizájn tekintetében is számos lehetőséget kínálnak. Így például, ha a gamer szék árak nem szabnak határt a pénztárcánknak, akár egészen merész színkombinációban is gondolkodhatunk.

Ha széleskörű kínálatot keresel, akkor a BestMarkt oldalán a helyed!

De ami a legszimpatikusabb a BestMarkt weboldalán, hogy nagyon segítőkész és felhasználóbarát kereső funkcióval rendelkeznek. Gamer szék árak esetén is be lehet állítani azt a sávot, amiben gondolkodunk és amit megengedhetünk magunknak. Ezen az árkategórián belül pedig az oldal a legkülönfélébb gyártók termékeit fogja megjeleníteni a részünkre. A gyártók tekintetében is óriási a választék. Hogy csak a legnépszerűbbeket említsem, a kínálat között szerepelnek például Diablo Chairs, Everest, Sharkoon, vagy éppen Vertgear székek is. És aki igazán kényes a választására, még a burkolat anyaga szerint is kereshet a megadott gamer szék árakon belül! Én első körben például bőr, eco bőr, és öko-bőr opciókat kezdtem el nézegetni a BestMarkt oldalán.

Bármilyen megoldásnál kössünk is ki, a BestMarktnál biztosak lehetünk benne, hogy jó áron minőségi termékekhez juthatunk majd. Ezekkel a gamer székekkel még az én szüleim is elégedettek lennének!