Filmnézés helyett szappankészítés

Amikor az egyik kedvenc színésznőmről kiderült, hogy sclerosis multiplexszel küzd, elkezdtem jobban utánaolvasni ennek a betegségnek. Egyrészt nagyon sajnálom, mert hónapról hónapra látszik az állapota romlása, de közben meg hihetetlenül felnézek rá – és minden sorstársára is – a küzdelméért. Nagyon kemény lehet, elképzelni sem tudom, pláne, ha az ember a nyilvánosság előtt éli a mindennapjait – a sajtó előszeretettel szeret vájkálni a hírességek magánéletében… Viszont azt gondolom, hogy sokat tud az jelenteni más sclerosis multiplexes betegeknek, ha látnak olyan hírességeket, akik kiállnak ezzel, megosztják a küzdelmeiket, edukálják és érzékenyítik a társadalmat az SM kapcsán.

Aztán az ismerősi körömben is lett egy SM beteg, nagyon fiatalon ráadásul, szinte egyidősek vagyunk. Eléggé megérintett a hír, pedig soha nem voltunk különösebben jóban. Róla nem tudok olyan sokat, hogy milyen az állapota, mert már nem egy városban élünk, és ritkán hallok felőle, de remélem, hogy jól van!

Furcsa egy ilyen téma után átkötni a dolgokat, de tulajdonképp amikor ilyenekről gondolkozom, csak még jobban hálás vagyok az életemért, az egészségemért, és szeretnék minden napot kihasználni, ami megadatott nekem. A kézműveskedés nagyon közel áll hozzám, kikapcsol és feltölt – főleg mióta hihetetlenül egyszerűen és gyorsan tudom megvásárolni az “alkotáshoz” szükséges alapanyagokat! Nézd ezt a szuper linket: https://www.pipereporta.hu/sct/966376/Szappan-keszites-alapanyagai – ha szappankészítésről van szó, itt mindent megtalálsz! Ráadásul akár más kozmetikumot vagy még gyertyát is készíthetsz a megfelelő összetevők kiválasztásával. Ugyan illatokat sajnos még nem lehet átadni az interneten keresztül, de számos illóolaj is vár rád a webáruházban, amikkel az elkészült kézműves termékeidet tudod finomabbnál finomabb illatköntösbe csomagolni.

Biztos vagyok benne, hogy a https://www.pipereporta.hu/sct/966376/Szappan-keszites-alapanyagai oldalon vagy továbbhaladva a menük segítségével te is találni fogsz olyat, ami beindítja a kreativitásod és a fantáziád!

Én már egy ideje tőlük szoktam vásárolni, és nagyon meg vagyok az alapanyagokkal elégedve. Hiszen ha D. I. Y. projektekről van szó, nem elég arra gondolnunk, hogy el tudjuk majd érni a megfelelő szín- és illathatást, vagy éppen a formát. Az az egyik legfontosabb, hogy milyen minőséggel kísérve tudjuk mindezt megtenni, mennyire formálhatóak, “kézre állóak”, minőségiek az alapanyagok. Akár magunknak készítjük ezeket a gyertyákat, szappanokat vagy egyéb pipere termékeket, akár éppen ajándékba szánjuk őket az egyik szerettünknek, egyaránt fontos a kiváló minőség. A Pipere Portánál erre nem lehet panasz, ráadásul nagyon jó ár és érték arány jellemzi őket emellett. Már több barátnőmnek is ajánlottam őket, akik régóta szerették volna maguknak elkészíteni a legalapvetőbb testápolási termékeiket. Hiszen így nem csak személyre szabhatóak, hanem pontosan tudni is fogjuk, hogy mit tettünk bele!

A Pipere Porta oldalán segítségünkre lesznek a leírások és a videók is abban az esetben, ha kezdők vagyunk a témában és úgy szeretnénk belevágni a kézműveskedésbe. Egyszóval senki ne ijedjen meg a https://www.pipereporta.hu/sct/966376/Szappan-keszites-alapanyagai és a többi menüpont árucikkeitől, ugyanis bőven kapható a használatukhoz segítség az oldalon belül. Irány tehát a Pipere Porta oldala!