Fontos, hogy jó legyen minden nap tükörbe nézni

Nem szeretem hallgatni azt a tudományosként elhangzó megállapítást, hogy a sclerosis multiplexre egyelőre nincs teljes gyógyulással járó kezelés. Legalábbis úgy gondolom, elég ezt az orvostól az elején meghallgatni, de utána káros ismételgetni. Rengetegen szenvednek különféle betegségektől, és a gyógyultság állapotát sokszor felváltja egy másik betegség, így az élet folyamatos küzdés. Az SM-el küzdőknek is az. Nagyon nehéz, de a rövidtávú célok, szempontok, az, hogy mindig valamiért lelkesedjünk épp, nagyon sokat tudnak segíteni, ahelyett, hogy azon gondolkodjunk, mikor lehet végre áttörés a betegség kezelésében.

Én például nagyon szeretek hétközi programokat is szervezni a hétvégiek mellett, ezért nincs bennem ez a “mikor lesz már hétvége? – olyan hosszúnak tűnik odaérni”- érzésem. Olyan programokat, amihez fontos és jól is esik szépen felöltözni, kicsinosítani magunkat és egy ideje kísérletezem aktívan szépségápolási készítményekkel is. De tényleg úgy az igazi, ha az ember nem otthon próbálgatja őket, hanem társaságba megy, és igazán örömteli, amikor megdicsérik, hogy milyen csinos, milyen felfrissült.

Mióta a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr szérumot használom, többet mondogatják az utóbbit, mint bármikor máskor, a múltban, és ettől igazán jól érzem magam. Ez a termék megfiatalítja az arcot, kisimítja a ráncokat és ha ti is láttok néha táskákat, vagy karikákat a szem körül, na azokat is elfeledteti, amíg hat. És sokáig hat, 6-8-10 órákig embertől függően, ahogy tapasztaltuk a környezetemben többen is, akik használtuk. És kezdetben is nagyon látványos eredményt hoz, még ha a folyamatos “kezelés” az, ami által tartósan megfiatalodunk, ha akár napi rendszerességűvé tesszük.

Annyi csak az egész: apró, rizsszem nagyságú pöttyöket nyomunk az ujjunkra, és finoman ütögető mozdulatokkal szétpamacsoljuk azt a frissen mosott és tisztára törölgetett arcbőrön. Utána kicsit száradni hagyjuk, és vélhetően már várhatjuk is a hatást. A legtöbbeknél legalábbis jön hamar. Ezután olvassuk el az InstanTENSE Plus weboldalán (fentebb), hogy milyen sminkeket lehet még használni rajta. Nincs sok megkötés.

Azért is imádom, mert nem csak feszesít, de hidratál is. Csodálatos szérum, aminek a kedvező hatásai miatt nem érzem, hogy fáradna a bőröm. Vagy inkább a hatásai mellett, mert, ahogy írtam, többféle hatást is kifejt egyszerre: feszesít, az Argirelox nevű peptid pedig megemeli a ráncosodott bőrt. Néha olyan nehéz összekaparnom magam, hogy elmenjek otthonról, de a motivációmon segített, hogy a megjelenésem adta magabiztosságom okán tudom: biztos jól fogom érezni magam, és mások szépnek látnak majd.

Ha szeretnétek ti is kipróbálni a Laumar InstanTENSE Plus – “Percek alatt simább és feszesebb bőr” terméket, ne nagyon bonyolítsátok szerintem, mert már magáról a weboldalról is megvásárolható. Bár az is igaz, ez egy annyira elterjedtté váló szérum, hogy már sok patikában is megtaláljuk. A használatát nem lehet elrontani, egyedül arra hívják fel a figyelmet, hogy túl sokat a szérumból ne vigyünk fel, mert fehér porszerű réteg képződhet így rajta, de ez a “legvészesebb” ami történhet. Ez a “porréteg” vizes zsebkendővel pedig könnyedén letörölhető. Egyszóval negatív tapasztalatról én nem tudok beszámolni, nem is nagyon található ilyen a számos beszámoló között, ami a neten olvasható, és ha rendeltek egyszer, akárcsak egyet, az sokáig kitart. Elég ideig ahhoz, hogy el tudjátok dönteni, akarjátok-e, hogy még tartósabban az életetek része legyen. Szerintem akarni fogjátok, de mivel még visszatérítési garancia is van, azt mondom: miért is ne próbálnátok? 🙂

Laumar InstanTENSE Plus - Percek alatt simább és feszesebb bőr