Így adományozok használt laptopot

Biztosan ti is olvastátok a színésznő, Selma Blair történetét. Nem rég kiderült róla, hogy sclerosis multiplexes beteg. Bevallom őszintén, sokat nem tudtam erről a betegségről, csupán annyit, hogy létezik.

Nagyon megérintett a története, és elszomorított, hogy mennyi nehézséggel él egy ilyen beteg, és hogy mennyi küzdelem van mögötte. Mindig mélyen magamba nézek és elgondolkodom, ha egy hasonló történetet hallok.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy felkeresek itthon egy alapítványt, ami a sclerosis multiplexes betegért van.

Egy-egy komoly betegség anyagilag nagyon megterhelő a családoknak és rengeteg kórházban töltött idővel jár. Van, hogy napokig vagy akár hetekig bent kell tartózkodniuk a betegeknek.

Ebből kiindulva arra gondoltam, hogy egy használt laptop megvásárlásával segíteni fogok. Mégis csak gyorsabban telik az idő, ha van min játszani, vagy filmet nézni.

Amint megszületett az ötlet, be is írtam az internet keresőjébe, hogy „használt laptop vásárlás”.

Természetesen egy jó minőségű, és jó állapotú gépet szeretnék venni, de hamar megtaláltam azt a helyet, ahol ezt könnyen meg tudom valósítani.

A pcmentor.hu oldalát találtam a legszimpatikusabbnak.

És hogy miért?

Mert minden használt laptopot ellenőriznek és tesztelnek.

Feltelepítik a megfelelő operációs rendszert, illetve minden szükséges felhasználói programot is. Vagyis nálunk nem csak magának a használt laptopnak a vásárlása történik, hanem minden másé is, ami szükséges a használathoz. Ezekért pedig nem kell külön fizetni.

A használt laptopokra garanciát is vállalnak, ami nekem eleve egy biztosíték arra, hogy valóban jó használt laptopot vásárolhatok tőlük.

Mindezek mellett pedig, jó árban is vannak ezek a gépek, 30 és 150.000 forint közötti összegért vásárolhatunk ilyen készüléket.

Természetesen nem csak használt laptopot lehet náluk venni, de nekem most kifejezetten erre van szükségem.

Már elkezdtem gyűjteni rá a pénzt, de még folytatom egy kicsit, mert minél egy olyan laptopot szeretnék adományozni, amin tökéletesen futnak majd a filmek és néhány játék is elfér rajta.

De amint meglesz az általam meghatározott összeg, azonnal felkeresem majd a pcmentor egyik üzletét, hogy megvalósíthassam a használt laptop vásárlást, egy olyan beteg részére, akinek talán egy kis örömet okozhatok ezzel a kórházban töltött idők alatt.

használt laptop vásárlás