Keserédes látogatás a beregsurányi nagyszülőknél

Testvéremmel már hetek óta egyeztetjük a hazalátogatás időpontját, nem könnyű olyan dátumot találni ami mindkettőnk számára megfelelő. Több hét tervezgetés után, sikerült együtt nekiindulnunk a fővárosból vidéki utunkra, ellátogattunk nagyszüleinkhez a határ menti Beregsurányba. Az út lassan telt, nehéz szívvel látogattunk haza. Megérkezésünket követően először nagymamám fogadott bennünket, beteg. Szervezetét egy autoimmun betegség támadta meg, még évtizedekkel korábban, sclerosis multiplex. Most jól érzi magát, használ a rendszeres orvosi kezelés. Nagyapánk erős, mint hajdanán. Az idő azonban rajta is fog, nincs kivétel. Eltöltünk pár közös órát, régi szép emlékeket idézünk, majd közösen megebédelünk. Megváltozott a világ amióta elköltöztünk, megváltoztak nagyszüleink, s megváltoztunk magunk is. Röpke pár óra után hazaindulunk, nem maradhatunk tovább. Hazaúton testvéremmel már többet beszéltünk, életünk problémáit és esetleges megoldásait vettük számba. Bátyám tanácsa szerint, céges problémáim rendezésére a megoldás egy székhelyszolgáltatás újlengyel területén. Ötletén felbuzdulva több napos kutatómunka vette kezdetét, hinni akartam, hogy valóban van egyszerű megoldás problémáimra.

Miért hasznos egy székhelyszolgáltatás újlengyel közigazgatási területén?

Biztosan sokakban felmerül a fentebbi kérdés, azonban erre meglehetősen egyszerű a válasz. Történetesen Pest megyében Újlengyel az egyik olyan község, ahol közel 30 éve nincs iparűzési adó. Az 1700 fős stabil önkormányzattal rendelkező település könnyen megközelíthető az M5-ös autópályán. Mint megtudtam, egy székhelyszolgáltatás újlengyel területén számos előnnyel járhat. A székhelyen nem kell adminisztrációt fenntartani, ebből kifolyólag nem kell irodát bérelni. Nem kell postára járni, a küldemények precíz átvételt követően elektronikusan kerülnek iktatásra. A saját ingatlanba bejelentett vállalkozás esetén szükséges építményadó sem terheli büdzsénket. Rengeteg előny és alacsony kockázat, ezt ajánlja számunkra egy székhelyszolgáltatás újlengyel településén. Az alábbi linken bárki utánaolvashat a részleteknek: https://szekhelyszolgaltatas24.hu/

Miben segíthet még számunkra a székhelyszolgáltató?

Leveszik vállunkról a cégtábla kihelyezésének terhét, ami olykor sokkal bonyolultabb, mint azt az avatatlan szemlélődő gondolná. A cégtábla kihelyezésének elmaradása elképesztő bonyodalmakhoz vezethet, hiányában a cégbíróság törlési eljárást is indíthat cégünk ellen. Hasznos segítséget nyújtanak a már említett postai levelek átvételében, ezzel is időt megspórolva nekünk. Az átvett levelek szkennelésre kerülnek, kivétel nélkül. A székhelyre érkező hatóságok fogadását is ők bonyolítják, évtizedes tapasztalattal. Feladataik része, a hatósági kényszer intézkedések tűrése. Az újlengyeli székhelyen külön tárgyalót biztosítanak a hatósági ellenőrzések lebonyolításához. Ez komoly előny, gondoljunk bele, milyen kényelmetlen lenne ezen ellenőrzések idejére például otthonunkban helyszínt biztosítanunk.

Néhány gondolat a szekhelyszolgaltatas24.hu online felületéről

A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalának tüzetes átvizsgálását csak ajánlani tudom azoknak, akik igénybe kívánják venni a fentebb taglalt szolgáltatásokat. Az oldal roppant modern és könnyen kezelhető, bárki könnyedén kiismerheti magát rajta aki hajlandó némi időt szánni annak áttanulmányozására. Korábban nem hallottam az újlengyel területén működő székhelyszolgáltatóról, sem pedig erről a különleges gazdasági övezetről. Közel Budapesthez, viszont kellően távol otthonomtól, ideális megoldást kínál céges problémáim minimalizálására. Bárcsak évekkel korábban tudomást szereztem volna erről a különleges lehetőségről. Azt a rengeteg időt, amit cégem ügyes bajos dolgaival töltöttem, szívesebben fordítottam volna másra, pontosabban másokra. Azokra az emberekre, akiket az élet útvesztőiben sem szabad elfelejtenünk és mellőznünk, mert nekik köszönhetünk mindent.