Költözés

Eladó lakás Budapest – írtam a keresőbe ismételten. Budapesten a legjobb az ellátás, így aki beteg, igyekszik Budapestre költözni, amint teheti. A legjobb kórházak is itt helyezkednek el, és a legjobb orvosok is mind itt dolgoznak, hiszen ez a főváros. 

Már egy ideje tervezgetjük a költözést, de nemrég jött össze az elegendő mennyiségű pénz hozzá. Budapesten az egyik legdrágább az élet, sokkal többe kerülnek a lakások is, mint bárhol az országban.  

Viszonylag régóta nézegettük már a Pesti lakásokat, hogy minél hamarabb oda tudjunk költözni, de sajnos, mikor lehetőségünk lett volna egy lakás megvásárlására, lecsapták a kezünkről, így megint maradt a keresgélés. Szerencsére találtunk egy olyan apróhirdetéses oldalt, a nextapro-t, ahol még nem adtunk fel hirdetést, és még nem is néztük át a kínálatot, így ezt most pótoltuk is. 
Feladtunk egy hirdetést, hogy kiadó vagy eladó lakást keresünk, átmenetileg, amíg nem sikerül mást találnunk, a kiadó is elég. Egy hét sem telt el, máris kaptunk ajánlatot, illetve találtunk magunktól is olyan lakást, amit a jelenlegi anyagi helyzetünkben is meg tudunk engedni magunknak, így a nextapro oldal jobban teljesített, mint a többi, ahol próbálkoztunk. Sehol sem sikerült még ilyen hamar ajánlatokat kapnunk, és tulajdonképpen mondhatjuk, hogy egyik oldalt sem tudtuk ilyen hatékonysággal használni. Nagyon egyszerű volt a hirdetésfeladás, illetve a hirdetéseknek a nyomon követése is nagyon egyszerű volt. a honlap felépítése kifejezetten felhasználóbarát, jó a designja, nem használ túl rikító betűket, kellemes ránézni. Nyilván a hasznossága az elsődleges, mikor azt mondom, hogy egy nagyon jó hirdető portál, de valahol a designja is számít. Mindenesetre nagyon meg voltunk elégedve vele, és hála az égnek már ott tartunk, hogy nemsokára költözhetünk, végre a kórházak közelébe.