Megleptem anyut a kórházban egy ékszer szettel

Anyukám már egy ideje sajnos nem érzi túl jól magát. Többször be is került a kórházba az elmúlt időszakban. Az orvosok sajnos nem igazán tudják mi lehet pontosan a baja. Az biztos, hogy nagyon magas a vérnyomása, és hogy az agyában vagy egy kis göb, miről nem tudják megállapítani, hogy pontosan mi lehet. Teljesen el vagyok keseredve, nem tudom hogy segíthetnék neki. Ráadásul az orvosok is csak találgatnak. Az egyik nap azt mondják Sclerosis multiplexe van, a másik nap agyvérzést emlegetnek, harmadnap pedig agydaganatot. Elég ijesztő ilyeneket hallani, de mi nagyon pozitívak vagyunk és próbálunk nem a negatívumokra koncentrálni, hiszen ezek még mind csak találgatások.

Múltkor, mikor anya kórházban volt és mentem hozzá látogatóba, szerettem volna meglepni valami olyannal, amire már rég óta vágyott. Nagy kedvencei a swarovki ékszerek Így vettem neki egy hattyús swarovski ékszer szettet. Annyit áradozik az ilyen típusú ékszerekről. Én is egyébként nagyon szeretem a swarovski kristályokkal készült ezüst ékszereket. Otthon több ilyen medálunk és fülbevalónk is van. Sajnos egyszer leesett a nyakamból a kedvenc medálom, de az egyik honlapon, az ekszerwebshop.hu-n találtam egy ahhoz nagyon hasonlót.

Amikor beértem hozzá a kórházba egyből átnyújtottam neki a kis díszdobozos ezüst ékszer szettet. Teljesen elállt a lélegzete. Kinyitotta, és elsírta magát. Annyira örült neki, és ez engem is nagyon boldoggá tett. Láttam a szemében az őszinte örömöt. Ez minden pénzt megér. Teljesen beleszeretett már a honlapon is ebbe az ékszer szettbe. Így, élőben egyébként még sokkal szebb, mint a képeken.

Fel is vette egyből az összes ékszert és ő lett a legcsinosabb az egész kórteremben. A szobatársnői irigykedtek is rá, és haza is telefonáltak, hogy bizony ők is kérnek swarovski ékszereket, ha jönnek hozzájuk látogatóba.