Mindig tele a postaláda, szórólapok, cserépkályha

Hiába írom ki a postaládára, hogy nem kérek szóróanyagot, mindig tömve van a postaláda, valamit mindig dobnak be.

A szórólapok

Nincs igazán semmi bajom velük, csak had válogassam ki, hogy mi érdekel engem, és mi nem. Ha mindig beledobnak mindet, annak az az eredménye, hogy kidobok mindent egyszerre. Hogy miért nem szeretem, ha beledobják?news-1172462_640

Már jártam úgy nem egy alkalommal, hogy tele volt minden féle szóróanyaggal, és a postás hozott mondjuk ajánlott levelet Mi meg nem voltunk otthon, a ládában hagyta az értesítőt. Igen ám, de a sok papír között sokszor nem venni észre, és véletlenül kidobtam.

Nem értem, hogy miért nem lehet a kijelölt helyre tenni a lapokat, és majd én felviszem, amit szeretnék.

A kijelölt hely

Az egyik lakó Feri bácsi, nagyon ügyes, és össze is hozott egy szuper tárolót, fakokkal, átlátható és van bőven hely is rá. A minden héten jövő lapok annyira nem érdekelnek, sokkal inkább az érdekesebbek, amik ritkán jönnek. Mivel nem a szórólapok szerint járok vásárolni, ezért nem is nézem őket.

A kiállításokra is ha elmegyek, akkor csak azt hozom el, amit tényleg meg fogok nézni. Múltkor egy expóra mentünk el, és csodás cserépkályha kiállítást láttunk.

Megmondom őszintén, nem értem azokat az embereket, akik elfogadnak minden féle papírt, utána meg fogják, és a következő sarkon kidobják a kukába. Akkor minek kell? Hiszen van aki esetleg szívesen elfogadná, de mondjuk nem jut neki.