Rég óhajtott bőr oldaltáska a beteg barátomnak

Az egyik barátom sajnos mononukleózist kapott, ezért huzamosabb időre kórházba került. Szegény folyton infúzióra van kötve, egyedül van egész nap a kórházban és fekszik az ágyban, mivel mást nem nagyon tud tenni. A szülei természetesen mindennap meglátogatják, de nem maradhatnak vele ott egész nap. Én is bementem már hozzá, de az ápolók nem örülnek annyira, ha folyton nyüzsgés van körülötte, mondván hagynunk kell pihenni és gyógyulni.

Szegény nagyon rosszul érzi magát, le van gyengülve, és szomorú is, hogy nem járhat iskolába és nem végezheti egy ideig a napi teendőit, amíg teljesen fel nem épül.

Gondolkoztam rajta, hogy mivel lephetném meg, maikor kijön a kórházból, hogy felviduljon egy kicsit. Eszembe jutott, hogy milyen régóta szeretne egy csinos bőrtáskát. Úgy gondoltam, hogy ez megfelelő alkalom az ajándékozásra, ezért leültem a gépemhez és beírtam a keresőbe, hogy „bőr oldaltáska”.

Megnyitottam az első találatot, ami a bagbox.hu nevű oldal volt. Végignézegettem a férfi oldaltáskákat, olyat kerestem, ami a barátom ízlésének leginkább megfelel. Hamar rá is találtam: egy messenger bőr unisex táska. Ez egy retro stílusú, egyéni kialakítású bőr oldaltáska volt. Rögtön megrendeltem az ingyenes házhozszállítással.

Pár nap múlva megjött a táska, ízlésesen becsomagoltam. Amikor végre kiengedték a barátomat a kórházból, azonnal meglátogattam otthon és átadtam neki az ajándékot. Meg is hatódott, mondta, hogy ez valóban segít neki felvidulni és mielőbb fel akar épülni, hogy használhassa.