Te mennyire figyelsz oda az egészségedre?

Múltkor olvastam egy cikket a neten, ami eléggé megrázott. Alapvetően mindig nagyon elgondolkodtatnak az olyan cikkek, ahol valamilyen tragikus eseményről írnak, de ez most különösen erősen hatott rám. Röviden összefoglalva arról szólt, hogy egy fiatal életerős srácnál kiderült, hogy sclerosis multiplexe van. Szerintem ennél többet nem is kell mondani, hiszen így ebből a pár infóból is kiderül, hogy mennyire borzasztó történetet volt.

Ilyenkor mindig rájövök, hogy amúgy én mennyire szerencsés vagyok és mennyire nem szabadna panaszkodnom. Bár folyamatos rettegésben nem élek, azért mindig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek, milyen vitaminokat szedek, illetve hogy a szervezetem mindig megkapja a szükséges támogatást.

Ilyenkor télen az immunerősítés nagy hangsúlyt kap az életemben, ebben pedig a biocity.hu szokott a segítségemre lenni. Ezen az oldalon minden készítmény természetes alapanyagokból készül, így nem kell attól aggódni, hogy valami totál ismeretlen összetevőjű gyógyszert pakolsz a szervezetedbe. Ezen az oldalon mindenféle immunerősítő készítményt megtalálsz, akár por, szirup, tabletta, vagy rágótabletta formájában.

Azon az aloldalon, hogy a megfázás és immunerősítésre szolgaló termékeket sorakoztatják fel, több mint 10 gyártó termékei közül lehet válogatni, így közel 60 különböző készítmény van ebben a csoportban.

Tudom, tudom, senkinek nincs kedve ennyi oldalt átnyálazni. Erre viszont a biocity.hu tulajdonosai is gondoltak, ezért elképesztően részletesen lehet beállítani a keresési szűrőket, hogy tényleg csak azok között a termékek között kelljen bogarászni, amik valójában érdekelnek minket. Példának okáért például beállíthatom, hogy mire legyen leginkább hasznos az adott készítmény, milyen legyen a hatóanyag, milyen típusú legyen a gyógyszer, de még a vásárlói értékelések alapján is tudunk szűrni.

Mindemellett pedig felhívnám a figyelmet arra, hogy a biocity.hu nem véletlenül kapta a Biocity nevet, hiszen ez valóban a bio termékek kisvárosa. Találsz itt reform élelmiszereket, természetes alapanyagú étrend.kiegészítőket és az egész oldalnak van egy külön drogéria része is, ahol például ilyen szuper cuccokat lehet találni, mint például, gyógynövényes tusfürdő, vagy citromfüves konyhai tisztítószer.

Most biztos mindenki azt mondja: jó, jó, de biztos egy vagyonba kerül minden termék!

Itt pedig szeretném megragadni az alkalmat, hogy egyáltalán nem drágák, közel mindegyik termék ugyanolyan áron kapható mint a rendes boltokban megtalálható társuk, hacsak még nem is olcsóbbak. Aki pedig az akciók szerelmese, annak még egy plusz jó hír: a biocity.hu oldalon, szinte állandó jelleggel vannak akciók, leárazások, az “OKOSHÉT” keretein belül pedig a vásárlók által legkedveltebb termékeket 1 héten keresztül szuper akciósan lehet beszerezni.

A másik dolog, amiről még szintén érdemes beszélni a biocity kapcsán, az a jutalom és hűség rendszer. Mint a legtöbb ilyen webshopnál megszokhattuk, pontokat lehet gyűjteni, azt azokat be lehet váltani bizonyos termékeknél és stb. Na most, a biocity.hu-nál ez teljesen másképp működik. Itt tulajdonképpen minden vásárlásod után jóváírást kapsz a rendelésed értékéből és értelemszerűen minél nagyobb összegért rendelsz, annál nagyobb lesz a visszatérítés össze. Ehhez persze el kell érni a minimum 10 ezer forintos rendelési értéket, és innentől kezdődik a jóváírás. Tehát, 10 000 és 14 999 forint között 0,5 %-os visszatérítéssel lehet számolni, 15 000 és 24 999 forint között már 1%-os, 25 000 felett pedig már 2%-os a jóváírás összege. Ez pedig még nem minden! ha az összes eddig vásárlásod elérni a 200 000 forintot, akkor minden lépcsőnél megduplázódik a visszatérítési százalék értéke.

A hűség rendszer mellett pedig működik még egy ajánlási rendszer is, ahol ha valaki vásárol, akinek te ajánlottál minket, akkor te 5%-ot kapsz az ajánlottad vásárlásának az összegéből, ő pedig egyenes 10%-ot az első vásárlása után.

Nagyon jó kis rendszer ez, nem?

Na, de mi is a Biocity sztorija? Ki vagy kik állnak emögött az egész mögött?

Mivel nagyon megtetszett ez az egész oldal, nagyon tetszett hogy ennyire széles a választék, hogy ilyen jók az árak, mindenképpen szerettem volna tudni, hogy ki volt az a nagyszerű valaki, aki ezt az egészet megálmodta. ha hiszitek, ha nem, már 10 éve vannak a piacon. Ami mondjuk nagy szó, nem? Én nem is emlékszem rá, hogy 10 évvel ezelőtt amúgy ekkora keletje lett volna a bio élelmiszereknek, vagy úgy egyáltalán ezeknek a reform élelmiszereknek.

A biocity célja, hogy javítson az emberek közérzetén, az életminőségén és elindítsák őket a tudatos táplálkozás útján. A termékkínálatuk, bár már így is hatalmas, mégis folyamatosan bővül, ráadásul a biocity saját márkáját is megtalálod a kínálatban, vagyis a Naturcity termékeket. Ha valaki nem szeretne online vásárolni, akkor arra is megvan a megoldás, bár annak el kell mennie egészen Szegedig, hiszen a Biocity boltba igazából ott található meg, pontosabban a Mérey utca 6/c szám alatt.

Végezetül pedig engedjétek meg, hogy írjak még pár szót a szállításról és a fizetési feltételekről.

Szerencsére ahogy minden webshop esetében, a biocity.hu oldal esetében is van lehetőség utánvételes és előreutalásos fizetésre is.

Első esetben ha a GLS futár hozza házhoz a csomagot, akkor készpénzes fizetésre van lehetőség, a csomagpont esetében pedig vagy készpénzzel, vagy bankkártyával is lehet fizetni. Az előreutalásos, bankkártyás fizetés esetében pedig a OTP Simple Pay alkalmazásán keresztül lehet fizetni, amit én például több ízben is használtam már. Nagyon egyszerű kényelmes és persze biztonságos.

Ami pedig a kiszállítást illeti, 3 féle opció közül lehet választani: házhozszállítás, Pick Pack Point, Csomagpont. A házhozszállítás és a Pick Pack pontos szállítás esetén 12899 forintig 1290 a szállítási költség, után már ingyenes, a legújabb opció esetében, vagyis ha csomagpontra kéred a rendelésed, akkor már 6900 forint után ingyenes a szállítás.

Ami nekem például nagyon szimpatikus, hogyha a házhoz szállításnál mégsem tudod átvenni a csomagodat mikor jön a futár, akkor ő még második és harmadik nap is kijön, ha nem jár sikerrel.

Ami a Pick Pack pontot illeti, szinte az egész országot lefedi, hiszen több mint 500 helyen lehet ilyen átvevő pontot találni. Mikkor a csomag megérkezett kapsz egy SMS-t és onnantól kezdve 1 heted van átvenni, tulajdonképpen a nap bármely szakaszában. A csomagpont pedig nagyjából ugyanezen az elven működik szóval igazából rendelés előtt csak azért érdemes dönteni, hogy melyik választod, hogy esetleg a szállítási költséggel ne kelljen bajlódni, vagy hogy amúgy melyik szolgáltatás átvevőpontja van hozzád közelebb.

Ne feledjétek, az egészségünk nagyon fontos, és csak és kizárólag mi vagyunk a felelősek annak a megőrzésért. Tegyetek azért hogy az immunrendszeretek minél erősebb legyen, minél ellenállóbb, egyetek egészséges ételeket és kerüljétek a tartósítószereket. Nézzetek körül a biocity.hu oldalon, higgyétek el, ha jó ételeket esztek, akkor a közérzetetek is sokkal jobb lesz. Sokkal energikusabbak és jó kedvűek lesztek, hiszen a szervezetetek nem azzal lesz lefoglalva, hogy feldolgozza azt a sok méreganyagot, hanem hogy Te jól érezd magad!