Végre egy kis kikapcsolódás, ausztriai munka

Már nagyon vártam ezt a hétvégét, mert végre elmegyünk egy kicsit szórakozni. A szüleim bevállalták Annát, és Petit a gyerekeinket, így végre mi kicsit pihenhetünk.

A családi segítség

Hát azt hiszem mindenki folyton jön megy, így nem újdonság, ha a mi családunk sem különbözik ez alól. A gyerekek óvodások, a páromnak is, és nekem is van munkám. A férjem egy nagy kommunikációs cégnél dolgozik, jó beosztásban, de igen csak sok munkával jár. Sokszor még hétvégén sincs itthon, mert vagy valami konferencia van éppen, vagy valami más.

Én egy munkaközvetítő cégnél vagyok jelenleg, akik külföldi munkával foglalkoznak. Ide kattintva te is találsz ausztriai munka lehetőséget, ha érdekel.people-691777_640

Szóval mindenki jön megy folyton, sokszor nincs időnk egymásra sem.

A kikapcsolódás

A gyerekek mellett sokszor nincs is időnk semmire, nem hogy egymásra. Sem beszélgetni, sem törődni a másikkal. Szerencsére a szüleim ha úgy adódik szívesen vigyáznak a gyerekekre, ők pedig szeretnek ott lenni.

Mivel idén még nem voltunk sehol kettesben, úgy döntöttem, hogy elmegyünk a párommal egy kicsit kikapcsolódni, koncertezni kettesben. Már eltelik lassan ebből az évből két hónap, de sok időnk nem volt egymásra.

Szeretem a gyerekeinket, de igen is szükségünk van arra, hogy néha kettesben legyünk, és eszünkbe jusson, hogy vajon miért is szerettünk bele a másikba annyi évvel ezelőtt?.