Csodás ajándékot találtam a beteg nagymamámnak az interneten

Ha valakinek tartós beteg él a családjában, az az egész família életére rányomja a bélyegét. A mi családunkban a nagymamám beteg, szklerózis multiplex-szel diagnosztizálták pár évvel ezelőtt. Akkor az egész családos hidegzuhanyként érte a diagnózis, de aztán szép lassan mindenki megtanult együtt élni ezzel az egésszel. Nyilván egy betegség mindig maga a beteg számára a legnehezebb, de nagyon sokat számít a környezet viselkedése.

Mi úgy határoztunk családilag, hogy megpróbálunk teljes, boldog életet élni a nagyival, amíg van rá lehetőségünk. Hogy nem éreztetjük vele betegsége súlyosságát, esetleges romlását. Csak kihasználjuk az időt, a jelenben élünk és nem valamiféle jövőbeni rosszabbodást várunk. Az ugyanis tönkre tenné az egész életünket.

Azért teszünk így, hogy ne a betegség uralja az életünket. Ugyanúgy élünk tehát, mint előtte, legalábbis megpróbálunk. Sok közös programot szervezünk és megtartjuk a nagy családi ünnepeket is. Én a nagyim szülinapjára legutóbb egy csodaszép Anekke táskát vásároltam.

Ezt pedig egy nagyon klassz helyen találtam meg, az annataska.hu webshopban. Az Anekke táska mindig is nagy vágyam volt, nagyon sokat hallottam már erről a márkáról és mindig is tetszett a különlegessége. Tetszett, hogy egyedi, hogy különleges, hogy nem csak egy táska, hanem sokkal több.

Ezért gondoltam úgy, hogy a nagymamámnak is választok egy szép kis táskát, ami jobb kedvre deríti. Mert véleményem szerint az Anekke táska erre is jó, hogy örömet szerezzen. Szeretem nézegetni a szép táskákat, szeretek válogatni közöttük és azt is nagyon szeretem, mikor megtalálom az igazit.

Az annataska.hu webshopjában azért szeretek vásárolni, mert itt hűségpontokat gyűjthetek, amit a következő vásárlásnál beválthatok, így olcsóbban hozzájutok kedvenc Anekke termékemhez. De hogy miért az Anekke?

Olvastam egy cikket a márkáról és nagyon tetszett a története, három testvér alapította, akik harmadik generációs táskakészítő családból származnak. Célul tűzték ki, hogy különleges, jó minőségű terméket gyártanak majd. Évente pár új modellel jelennek csak meg, pontosan azért, hogy tökéletes legyen az a pár termék, amivel jelen vannak a piacon.

Számomra ez nagyon szimpatikus hozzáállás, mint ahogy az annataska.hu webshopja is. Nagyon tetszettek mindig is az Anekke táskák mintái, színei, a hosszú hajú lányok és cicák, és a megannyi kedves kis rajz mindig elvarázsol. Szerintem napjainkban fontos, hogy kifejezzük egyéniségünket, és ne nőjünk fel igazán. Hisz ha megmarad bennünk a gyermek, akkor sokkal boldogabban lehetünk. Ezért is gondoltam úgy, hogy Anekke táskát veszek a nagymamámnak, honnan máshonnan, mint az annataska.hu webshopból.

Egy kékes-barnás válltáska mellett döntöttem, amibe jól lehet pakolni, ami egy könnyű, nem túl nagy és nem is túl kicsi táska. Pont jó, praktikus. Magamnak pedig egy új pénztárcát választottam, amiben nagyon jól lehet pakolni. Egy pénztárcánál fontos, hogy minden elférjen benne, szerintem nekem ez elsődleges szempont. Mert én nem szeretem az igazolványaimat, egyéb kártyáimat külön tartani. Tudom, hogy sokan igen, de én jobban kedvelem, ha minden egy helyen van. Egy Anekke pénztárcába pedig minden belefér. Kártyák, papírpénz és aprópénz egyaránt.

Na de vissza a nagymamám szülinapi ajándékához. A kékes-barnás Anekke táska szerintem pont olyan kedves, mint a nagyi, nagyon finom, mégis tartós anyaga van. Szépen becsomagoltam, aztán kiderült, hogy nagyon jó döntés volt, mert amikor kibontotta a csomagot, felcsillant a szeme. Azóta is mindig nála van a táska, és észrevettem azt is, hogy néha csak simogatja és nézegeti, amikor az ölében van.